Supervision er en gruppebaseret faglig udviklingsmetode, der har til formål at understøtte trivsel og styrke den faglige kvalitet i arbejdet med målgruppen. Fordelen er, at gruppen inddrages i reflekterende processer og deltagerne deler erfaringer, tanker og ideer, hvilket er med til at styrke det faglige og kollegiale fællesskab. Og trivslen i gruppen.
Supervision er ’eftertankens tid’ og tilbyder et refleksionsrum, der er med til at styrke ens fagprofessionelle og personlige kompetencer og håndtering af udfordrende situationer, arbejdspres og etiske dilemmaer. I supervisionsgruppen får den enkelte hjælp og inspiration til konkrete spørgsmål og udfordringer i arbejdet med mennesker og inspiration til nye handlemuligheder.
Supervision anvendes især blandt socialrådgivere, sygeplejersker og psykologer, samt andre professioner, der arbejder med menneskelige relationer i deres job og skal skabe forandringer og intervenerer professionelt ift. opgaven og problemstillingen.
Supervision vil oftest være længerevarende forløb hvor gruppen arbejder bredt med de udfordringer, der dukker op i hverdagen. Gruppen mødes typisk 6 – 8 gange årligt og kan fortsætte gennem flere år.
—–
Læs mere om supervision her.
——
At få etableret supervision til personalet kan være svært. Kontakt mig for snak om jeres behov og arbejdsbetingelser, så vil jeg rådgive om hvordan I kan få sat supervision i gang på jeres arbejdsplads.
Mobil: 2572 4320
Mail: martin@martintroelstrup.dk
Jægersborg Alle 19, 4 tv.
2920 Charlottenlund
CVR nr:
19037509
Læs her!